Apr 14, 2011

lagi contest pas kawen.. the sweetest moment together CAPTURA STUDIO

halooo

wah..contest lagi..terbace dri renee nye blog..cam best je nk join..waluapun tau sgt nipis harapan tuk menang..tgk je kengkwn kt yg join tu..byk yg LIKE..LIKE..diorg..tp kt join gak sbb sgt suke pic kt yg ni..tak tau nape sgt2 suke cube korg tgk..

suke tak?? kalo suke meh la vote..camne nak vote?? ok follow step ni yer..

1st: gi page FB CAPTURA STUDIO : http://www.facebook.com/capturastudio.

2nd: LIKE page CAPTURA STUDIO

3rd: LIKE pic DIATAS (klik)

gambakat atas ni kire candid gak..snap sgt la jauh..so men sengih je..sbb mase ni photog ngah setting2..letih..landing jap kat incik suami..

eh kalo sesape nk join contest ni pon blei..hadiah best tau.nk join syarat seperti berikut:

Terbuka kepada semua pasangan termasuk 'previous customer & future customer'untuk mendapat peluang sesi Pre Wedding dan Post Wedding secara PERCUMA
bergantung kepada syarat-syarat yang telah ditentukan oleh pihak Captura Studio.

- penyertaan terbahagi kepada 2 iaitu pre wedding(belum berkahwin) dan post wedding(sudah berkahwin)
- kedua-dua pasangan berperwatakkan menarik dan ceria.
- telah 'likes' page CAPTURA STUDIO di facebook.
- sedia bekerjasama dgn pihak kami sebelum/semasa/selepas sesi photoshoot dijalankan.


cara-cara penyertaan.

- meng'upload' gambar bersama dengan tajuk 'the sweetest moment together' di page facebook CAPTURA STUDIO.
- gambar akan dinilai berdasarkan 'moment' sahaja, gambar yang kabur dan gelap BOLEH DITERIMA.
- peserta di benarkan untuk menghantar 1 atau 2 gambar SAHAJA.


PENENTUAN PEMENANG : 20% DARIPADA PIHAK CAPTURA STUDIO DAN 80% BERGANTUNG KEPADA 'LIKES' TERBANYAK.

* tarikh utk sesi photoshoot adalah bergantung kepada pihak kami dan tempat adalah di kawasan pilihan pemenang.

TARIKH TUTUP ADALAH PADA 30APRIL2011.

UNTUK MAKLUMAT LANJUT SILA BERTANYA DI RUANGAN COMMENT.TERIMA KASIH.

HOW TO SHARE :

type dekat caption bila nak share gambaq kat page anda.
'hye vote for me. like this page http://www.facebook.com/capturastudio
then like my photo
(put link for ur photo here)

p.s: tweet2..tag..blog..gunakan semua medium sosial tuk share n raih undi..wah cam pilihanraya kat SARAWAK lak..hehe..

5 comments:

farahfatihah said...

good luck!!

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

siyes...org suke sgt pic tu....................!! anyway...gudluck dear..!!

rini.borhan said...

tq FF & cik lijah..vote la kalo sudi eak. :)

ily♥ said...

cik puan rini....xsngka found ur blog...(^_^)V.. sorry x dpt attend wedding rini hr tu..kite sdg berinduksi nun di perak..huhu...anyway, wlupun da agak lmbat, tp nk wish gak, congrates...

rini.borhan said...

alamak ili camne lei jumpe..malunye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...