Apr 25, 2015

GIVEAWAY : RINIE BORHAN

Sempena blog akak berwajah baru ni akak nak buat  GIVEAWAY lah. Syaratnya pun mudah je.

SYARAT-SYARAT:

1. FOLLOW blog Rinie Borhan atau happywaytales.blogspot.com atau ADD FB Rinie Borhan

2.  Copy gambar dibawah . Jangan lupa link kan ke "GIVEAWAY: RINIE BORHAN"



3. Letakkan Caption  " GLA Complex dan LECITHIN buat badan sihat dan wajah menawan"

4. Letakkan tajuk entry "GIVEAWAY: RINIE BORHAN" dan TAG kawan-kawan BLOGGER anda. ( minimum 4 orang sahaja)

5. Tinggalkan jejak komen dibawah dengan slogan kenapa suka nak join GIVEAWAY dan BLOG akak..

CTH: " akak! dah join giveaway ni. Saya suka nak join sebab nak berwajah baru juga!"


Giveaway ni bermula pada hari ini! 



(sehingga 25 April 2015)



Hadiah-hadiahnya :



1. Lecithin x 1





2. GLA Complex x 1


ps: SID tak digalakkan menyertai.. :)

20 comments:

Khai♥Rin : anies said...

ALL THE BEST UNTUK SEMUA!

HeNRieTTa JoSe said...

thanks menjemput....gud luck utk semua yang join...rietta pown teringin sangat nak try product nie...tpi maaf la rietta xdpt...sebab xde ac fb...

rini.borhan said...

@HeNRieTTa JoSeits ok add FB tu optional je..meh la join..

rini.borhan said...

@Khai♥Rin : anies thankss jenguk sini..meh la join..

noradilahbatrisyia said...

blogwalking on. dah follow plus add fb.. tetiba tetarik dengan GIVEAWAY but syarat susah nak penuhi sbab kite baru ade blog bulan lepas tak reti nak tag friend tu cam ne. anyway nice blog. lepas ni jadi follower no 1 lah

rini.borhan said...

@noradilahbatrisyia its ok..owh tag tu just listkan kengkawan blog yang follow blog u..kajak diorg join GA ni..meh je lah join no prob!

noradilahbatrisyia said...

@rini.borhan thanks kak kiter otw join.. tunggu yee nanti tengok

noradilahbatrisyia said...

@rini.borhan My dearest Kak Rinie, If you don't mind I'D like to join your SHAKLEE GIVEWAY. WHERE WE CAN LOOK HEALTHY, PRETTY AND HAVE A GOOD LIFESTYLES NOW AND FOREVER.

p/s: kita still nak join even dah tahu kalah sebab ada dua friend saje. TQ KAK ajar cara nak tag friend. MY first contest semenjak ade blog. good experience for me anyway

rini.borhan said...

@noradilahbatrisyia

comel tau! thanks join..

azman Arsad said...

saya join
http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2015/04/giveaway-rinie-borhan.html

suka nak join GIVEAWAY sebab saya suka menang hadiah.. hehehe

nor nazliana said...

ana! dah join giveaway ni. ana suka nak join sebab nak mencuba tengok produk shaklee ni yg di jadikan hadiah adakah bersesuaian dgn ana..insya ALLAH n alhamdulillah
http://adna2029.blogspot.com/2015/04/giveaway-rinie-borhan.html

ismi shahida said...

http://ceriteracintadia.blogspot.com/2015/04/giveaway-rinie-borhan.html

saya join kak

Mastura Aziz said...

akk saya dah join untuk try produk shaklee

http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/04/giveaway-rinie-borhan.html

Mastura Aziz said...

akk saya dah join untuk try produk shaklee

http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/04/giveaway-rinie-borhan.html

Bbwana adienia said...

saya dah join ga ni. Saya suka nak join sebab sangat tertarik dengan produk shaklee dan ingin mencuba sendiri kehebatan produk ni.

http://dapurjirankuberasap.blogspot.com/2015/04/giveaway-rinie-borhan.html

Hajar Shikin said...

saya join. Rasanya ini first time saya singgah blog akak. Nasib baik ada GA ni, kalau tak tau tau pun kewujudan blog akak, hehhe *bicara jujur* Saya join GA ini sebab tertarik dengan hadiahnya. Produk shaklee tu, terhangat dipasaran ^_^

http://www.hajarshikin.com/2015/04/giveaway-rinie-borhan.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Akak nak join jugak ... Akak memang suka kalau dapat hadiah free nie, nak2 plak daripada Shaklee ...

http://jombercontest.blogspot.com/2015/04/giveaway-rinie-borhan.html

Cik Candy said...

Cik candy join..

http://cikcandysour.blogspot.com/2015/04/giveaway-rinie-borhan.html

Saya join Ga nie, sebab hadiah yang ditawarkan menarik. Produk shaklee, memang berkesan untuk mengatasi masalah yang dialami. Semoga ada rezeki saya di sini dan sekali gus berpeluang menggunakan produk shaklee. Disamping itu, berpeluang untuk meningkatkan blog trafik dan menambah kenalan.

Yumida Huda said...

sebab join GIVEAWAY BLOG akak, mana tahu ada rezeki boleh menang lecithin mahupun gla complex. Lecithin amat diperlukan bila lahirkan baby nanti. kasi bantu penghasilan air susu yg begitu berharga utk baby. Baca testimoni lecithin ni ramai yg kata memang ia membantu keluarkn byk susu. So teruja la kalau dapat.

Tak pun, mana tahu ada rezeki dgn gla pulak. Blh bantu diri sy dapat kitaran haid yg teratur, sbb sblm ni haid sy memang x tentu. Pernah cuba gla sebelum ni, ternyata ia mmg berkesan. Tup2 pregnant! Alhamdulillah..happy.. mana tahu dpt gla kali ni, blh bantu sy dapat baby ke-2..bestnyeee

salam perkenalan kak..

http://umikasum.blogspot.com/2015/04/giveaway-rinie-borhan.html

mama 3farhanah said...

akak! dah join giveaway ni. Saya suka nak join sebab nak berwajah baru juga!

http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/04/giveaway-rinie-borhan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...