Mar 11, 2015

2nd Giveaway Cik Puan Jelita

Jarang gak join GA ni..tapi kalau ada mas aterluang syok gak join kan..lagipun teringin nak try hadiahnya tu..

Tak ada orang TAG pun tapi nak join gak..hehe.. Syarat nak join pun senang:

http://cikjelita899.blogspot.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

SYARAT-SYARAT

1. FOLLOW Blog Cik Puan Jelita aka cikjelita.blogspot.com dan instagram Aimi_Muhamad899  
 (keputusan pemenang bertuah akan di umum dalam blog!) 
**wajib follow blog, instagram tak wajib untuk yang takde.
 
DONE : follow ig: rinie borhan pun DONE

2. Copy PICTURE di atas ni dan link kan ke 
(Link kan ke entri "2nd Giveaway Cik Puan Jelita)
DONE 

3. Sila letak TITLE entri dengan "2nd Giveaway Cik Puan Jelita" ye.
DONE

4. Sila TAG kan seberapa ramai kawan2 anda untuk join giveaway ni ye!
(minimum 3 orang!)
DONE
 
 
5. Sila TINGGALKAN LINK penyertaan di ruangan komen entri  "2nd Giveaway Cik Puan Jelita
(Kalau takde tinggalkan link entri, penyertaan tidak di kira)

DONE
 
+++++++++++++++++++++++++++++


Giveaway ni bermula pada hari ini! 

(01 -20 Mac 2015)

Hadiah-hadiahnya :
1. BBCREAM SEQYBEAUTY x 1


2. CLEANSER SEQYBEAUTY x 1

2 comments:

Mad Parihh said...

salam singgah dari giveaway sama :)

http://www.blogparihh.com/2015/03/2nd-giveaway-cik-puan-jelita.html

sha dhira said...

Shad singgah dari segmen sama, 2nd Giveaway Cik Puan Jelita Good luck :D
Jemput join Let's Masak dan Tebus Wang Tunai . Happy Blogging.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...