Nov 15, 2010

vendor oh vendor

aloooo b2b sekalian!!!!

hah..cam xcited je intro tu..arini kt nk cite psal vendor for pelamin & MUA & OP &OV..nak mula mane dulu eak..btw boleh dikatakan vendor2 kt ni bukan yg menjadi fav b2b..sbb kalo kt wat blogwalking..name diorg takde pon..huhu...tp kt yakin diorg amat pro..amin...(ayat sedapkan hati)

1. pelamin
yeah vendor tuk pelamin..adik kawan kt..dak ni dari kecik kt knal..mase kecik2 tak tau lak die ni kretif..akak die bff kt..tp skang sbb bz ktorg da jarang jumpe..teman menjoyah time skul dulu..act vendor kt farid lorr ( yang wat pelamin xora) sila tgk hasil die kat page xora k..farid gak yg wat pelamin time kt tunang..tunjuk je pic memane yg kt nak..sure farid lei realisasikan.sebis titop kot..tanye xora (haha..xora lagi) sbb farid dak kg kt kang b2b ckp kt up die lebey2 plak.


2. MUA
hehe..so far sepanjang berblogwalking ke blog b2b len tak terlist pun MUA sy ni..baju nikah n sanding pun kt amek kat die..RIEN ZAID butik die kat s.alam..so far tgk profile n hasil die ok la..nnti pas wed kt cite hasilnye k..(berdebar nk tgk baju snding sbb tak diskas pun design just ckp kaler n material je nk songket n lace..coz nk moden+traditional).MUA kt ni kurang sket ckp so cam segan2..huhu..


3.OP&OV
owh..mereka di pilh sbb menepati bdget kt..n die ade combo pakej photog+vid..sume event pun pkai OP&OV yang same..senang cite..kt pun jrg dgr review OP kt ni kat b2b nye blog..tp OP kt yg wat vid acik (ida).
~~~tu la vendor2 sy..sume dipilih sbb hasil keje n menepati bdget sy yg amat2 ketat..hope sumenye ok.. :))

meh layan pic hasil vendor2 sy b4 ni


pic hasil kretiviti OP source di sini

makeup by rien zaid source disini

2 comments:

anaztasias aira said...

i love jabbe !! we should trust our vendor rite. dear nanti kalo leh, share quote jabbe dengan i leh x? kalo leh la. anzcis@yahoo.com. =) tengs dear.

tuantanah said...

yeah..perlu percaye..kalo tak ade yg sanding muka herot nnti..haha..ok nnti kt mail u eak..jabbe very...very...affordable..siyes..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...