Nov 20, 2010

Ministry of Moment : Just Like contest !!

hi u'olss..

act da bace entry bout dis contest kat page b2b mase blogwalking n ziarah menziarahi..hehe..tapi tak terwat2 entry sbb bz ngan keje n takde idea..but pas roe drop comment kat blog kt terase nk join..just try luck mane tau rejeki kan..lgpun tuk photog kt tak amek outdoor bdget amat ketat..so tgk2 je pic org lain n filing2 artis je la..


untuk bercerita byk tentang MOM mmg kt tak dapat sbb kt tak selalu melihat2 page photographer (hehe nk dpt up point la konon hint dari ROE ) ..tpi setelah tgk pic MOM wat pertama kalinye hati kt mmg amat tertarik..amat cantik..menarik..pic mmg da bomb!!


nk join meh klik sini or gi page roe

-------------------------------:):):):):):):):):):)----------------------------------


ok la mari kita ke subjek yg sebenar.owh stelah like kat page MoM sy sgt teruja ngan pic yg ade..yup..every moment yg di capture dapat gambarkan suasana n perasaan time tu..



cam pic kat atas ni..kt sookaa u'ols..nmpak kan moment ketika itu?? nmpak tak?? hehe..sgt santai & candid tapi tak tenggelamkanpengantin..pandangan msih tertumpu pd pengatin bila kt tgk pic ni.. n see how MoM capture the xpression on their faces..wah sy jatuh hati..




owh..sy tau kn plih satu pic je tapi sy juga sookaaaa!!! pic ni..ye bile soh bergaye kebanyakkan pengantin akan keras malu tersipu n hasilnye gambar keras n cam ahli poltiknye poster..but MoM dapat capture gambar posing yang nmpak sgt bersahaja..owh skali lagi saya jatuh hati & hati sy sudah cair..


kt join contest ni bkn mengharap menang semate2 tapi nk berkongsi sesuatu yg indah bersame..pd b2b yang lom dapat photographer Ministry of Moment mesti dapat membantu mengabadikan kenangan terindah kamoo sume..


Ministry of Moment merakamkan setiap detik, melakar memori, mengukir senyuman yang pasti terpahat di hati untuk di kongsi bersama



6 comments:

aainies said...

sweettt :)
gud luck ...

tuantanah said...

tq aainies.. :)

dekda said...

nieh ke yg ko amik

tuantanah said...

dekda:tak la..kalo aku amek aku tak la masuk contest..aiyak..

ElyaElmo said...

yeay!! kiter dah join jugak :)

tuantanah said...

hehe..mari ramai2 join..kt lihat sape yg kna..pastu nnti lei enterprem..kan2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...