Feb 25, 2011

Hiburan mempelai + tetamu

hi..

harini nk story psal hiburan mase majlis raikan cinta kt tu..sementara hubby kat umah parent die ni sempat la nk berblog..hehe..padahal beg tak kemas lagi ni..sok kan majlis bertandang da tentu kn stay sane..ktorg plan dok umah seremban seminggu..hehe..k la kembali pd topik asal..

pd majlis kt tu guest dihiburkan ngan live band..nape live band?? sbb tu permintaan abg kt yg sulong..konon die dpt join skali la..fyi kengkwn sume abg kt ni kaki jamming tp since tgk bwh pun tak nmpak jari kaki sendri tak berape nk aktif la..semput!! haha..band ni dak2 kg kt gak..so lei dikatakan sume pun knal..diorg pun knal kt dri kecik kot..sbb dulu jamming kat stor blakang umah..diorg ni glamor tau..(diorg yg kate sbb kuar kat kosmo!) live band mmg hiburan yg wajib kat umah ktorg dari wed abg smpi ke kt..

kumpulan the junkrik. band terunggul kg. bukit badong, kuala selangor. sume bapak2 budak ni perangai je cam budak2. bape rege diorg ni..lei cntact & bincang. diorg pale mmg ok..
berminat lei contact:
amin: 012-6844230/ eddy:012-9241627

****************************************************************


ok cam biase la wed org melayu msti ade silat.kat majlis kt pn same..puas kt mencari sbb kat kg tak tau mane nk dpt kumpulan silat ni..so paling senang google je..n jumpalah isda creative..alhamdulillah diorg ade pakej ngan tarian skali..yeah pucuk dicita ulam mendatang..so pd hari persandingan tu mempelai & tetamu disajikan ngan persembahan tarian asli.sweet je tgk dak2 kecik menari..



kumpulan silat yg gagah perkasa. 2 kali persembahan silat. memula pengantin smpi. pastu silat persembahan mase mempelai bersanding. huhu panas mase ni sbb payung ade 1 je..(nnti cite hal payung yer)

Persembahan tarian lak 3 kali. tarian selamat datang,tarian persembahan mase sanding & makan beradab. cute je adik2 ni tau..adik yg sorg ni mmg sym je sepanjang mase suke kt tgk..haha..

ISDA Creative

Siti Ashidah:010-4356810 / en.Razis:016-3375579


2 comments:

Razis said...

thanks yer rini sebab ambil perkhidmatan kami. harap rini dan azreen happy dan berpuas hati. Kami dari isda creative wish semoga anda berdua Kekal hingga akhir hayat.

Kalau tak keberatan bolehla komen tentang perkhidmatan kami di www.isdacreative.com

Thanks.

rini.borhan said...

hi razis..eh..lei jumpe lak blog kt eak..nway thankss gak eak..n sowi lupe nk bg goodies dat day..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...