Mar 5, 2011

Pelamin Mempelai

halooo..
uishh..berhari2 cri mood nk menulis ni..arini even takde mood lagi or lebih tepat xde idea nk menggoreng kt membebel gak kat sini..sbb kebosanan tahap dewa dewi tralalala~~~..en.suami gi skul..dok lak umah mak mertua..mmg tak tau nk watpe la..nk tdo lak serba salah kan..so mengadap gambo..act baru dpt gambo dri op tuk dipilih..muak tgk muka sendri..lei camtu??? haha..
k la..mau story mory psal pelaminan indah ku ni..haha..indah ke?? kt ade 3 pelamin..wah bdget glamor la tu..haha..

*****************************************************************************

Pelamin nikah

xmo pggil pelamin mini blei?? sbb pelamin ni besar bezanya takde krusi dok bersimpuh ala2 ayu gitu..(ok lei muntah or pejam mate skang). owh..sgt kiciwa mase sang suami lafaz akad kt tak lei dok kat pelamin tu..lei dok pas habis sume tuk bergambar je..maka terjadi drama perantin ngengade nangis ok..nsib mak long berjaya kawal keadaan..dpt gak kedepan dgr lafaz taklik tu..tq wak zah.. :)

**************************************************************************************

Pelamin 'raikan cinta'

Pelamin ni wat kat luar umah..mase diskas psal pelamin ni la tercetus ilham tema
tradisional kontem.padahal kt tak penah pk psal tema2 ni..just tau klaer tema je..pelamin ni mmg kt serah 100% kat farid (lei tgk hasil keje die kat wed xora)..kebetulan tarikh kt tu CNY + Valentine so harge bunga mmg la tahap tak tercapai dek akal..so farid & macha & team berjaya selesaikan misi diorg ngan bdget kt yg ciput ni..tapi..yer ade tapi ok..slack bile kt lupe nk soh letak carpet b4 platform tu..so nmpak cam messy sket.pastu vendor kanopi lei lak lupe nk psg under layer kat khemah tu..


**************************************************************************************

Pelamin Bertandang


Pelamin ni pilihan en.suami.ikut kaler tema turqouise+brown.pelamin ni simple je tp menawan gitu.memula mnta kaler ni k.izan (Citra Klasik, Seremban) cam tak caye je sbb die kate baju coklat tak msuk ngan pelamin ni..tp dgn tahap kedegilan kt walla...sume pun suke..(kalo ade yg tak suke nsib la yg penting kt suka..)..K.Izan ni kawan MIL so lei la nk demand kan..white box + turqoise & white artificial flower..simple & sweet..act kain blakang tu kaler turquoise tp nmpak cam putih lak.. :)



2 comments:

anaztasias nora aira said...

saya suka bantal2 tu ehehehe

rini.borhan said...

hi nora..huh bantal2?? haha..tau x bantal tu terbakar kn lighting..sgt rapuh itu bantal.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...