Jun 24, 2014

Gila bulan Sale.

aha!

Siapa suka baca post2 kita yang lepas memang lah asik cerita pasal sale dan kebanyakkan Warehouse sale. Aha! ahkak memang suka shopping time sale dik non. Ada orang tak suka gi sale-sale ni serabut katanya. kang tarik baju sebalah kanan sebalah kiri ade orang lain lak tarik.

Kenapa kita suka gi warehouse sale? Sebab utama tentu-tentulah murah kan . Tapi sebab paling utama adalah puas bila dapat beli barang yang biasa nya kita tengok harganya beratus dapat sehlai dua ni kita dapat berhelai-helai. Ala mesti dah out of seasonnya baju. Yup kebanyakkannya stok lama tapi masih nampak baru dan warehouse sale yang selalu pergi pun pakaian dan keperluan bayi dan kanak-kanak. Baju budak ni tak lah laju sangate keluar keluaran baru. Bebalik yang sama juga.

Ok bulan ni banyak pula sale sebelum Ramadahan menjengah. Saya dah get ready dah. sebab malas nak shopping time puasa nanti ( boleh caya ke??) Antara dah dalam list Sogo : Hari Raya Members day Sale 27-28 Jun 2014 dan Poney Mega Clearance (24 Jun-9 Julai 2014). cantik sangat timing tu sebab baru gaji. Memang dah ready dari last week duit shopping ni dari Bonus Shaklee tinggal nak serang. Nampak tak betapa excitednya kan.

Nanti lepas shopping kita share ape kita dapat betul ke shopping time sale value for money korang..
 

sale

 baby poney

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...