Dec 24, 2014

Bila entry ku hilang begitu sahaja

Tu dia tajuk entry ku..al kisahnya semlam dah update pasal adik Ra.ifa yang dah mula berjalan. Walau ibu ni punyalah risau sebab dah 1 tahun 4 bulan kot. Tup..tup..mane ntah gi post tu..update guna hand phone tengok kat situ status "publishing" sampi sudah tak publish-publish...

Tu yang update pasal Kolagen tu lak kuar dulu. Ni yang berkira-kira nak beli Laptop senang  nak hapdet blog..kalau pakai hand phone memang menduga kesabaran lelagi kalau nk upload gambo.
dah janji gak nka share cara pilih kolagen yang betul. pun dok simpan rapi kat Draft.

Sabor eak..ari senin kita hapdet 2 entry skaligus..jangan muak lak baca. ok!

So boleh tak korang bagi idea mane ku nak cari balik entry tu? oh! atau karang je entry baru? alahai.. ape apps yang lain tuk blogging guna android eak..Meh la share..

ps: Now kena taip nama adik Ra.ifa gini sebab kalau taip Raifa nanti jadi tak ada makna lak.." Ra.Ifa = yang membahagiakan."

Cari nama -nama indah kat FB: Nama-nama Indah yang Bermakna

2 comments:

♥ Mrs. Secretary ♥ said...

Try check kot2 la ter-set schedule post...=D

rini.borhan said...

@♥ Mrs. Secretary ♥ dah check..tak ada..kita tulis post tu guna hp..pastu loading masa nk publish maybe sbb line tak ada sgt..last-last terus hilang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...